Minggu, 22 November 2015

Penyalahgunaan Alkohol - Biarkan Herba Membantu Anda Mengatasi Ia (Part1)

Penyalahgunaan Alkohol - Biarkan Herba Membantu Anda Mengatasi Ia (Part1)

Jika anda telah mengakui masalah anda dan kehadiran alkohol mengakui, langkah seterusnya yang besar adalah untuk memilih bantuan yang terbaik dan rawatan yang paling sesuai. Alam menawarkan pelbagai pelbagai herba mampu membantu anda mengatasi penyalahgunaan alkohol. Dan saya di sini untuk memberitahu anda rahsia alam semula jadi. Anda tegas harus mengikut garis panduan yang dinyatakan di bawah dan mendapat kemenangan ke atas alkohol.

Anda perlu minum 10-15 atau lebih gelas merebus herba tanpa gula. Ia adalah disebabkan oleh keperluan untuk memudahkan membuang air kecil. Di samping itu, herba mempunyai kesan positif ke atas perut anda dengan meneutralkan asid dalam perut membran mukus dan keradangan lapisan perut. Herba-herba ini menambah baik struktur darah anda, juga. Lagipun, merebus memenuhi perut anda untuk beberapa waktu, menekan keperluan untuk mengganggu dengan alkohol. The ramuan paling berkesan diperbuat daripada wormwood (2 bahagian), hisop lindung nilai (2 bahagian), pudina (2 bahagian), yarrow biasa (2 bahagian), akar bendera manis (1 bahagian), beri Jintan saru (1 bahagian) dan taman Angelica (1 bahagian). Mengurangkan semua herba untuk kepingan kecil dan kacau sehingga sebati. Tanamkan 1-2 sudu besar campuran herba dengan segelas air mendidih dan biarkan berwarna untuk minuman untuk beberapa ketika. Selepas itu, tuang dan minum merebus panas seperti yang dinasihatkan di atas.
Campurkan 3 sudu akar dandelion, 2 sudu besar lindung nilai hisop, 2 sudu besar wormwood, 2 sudu pudina, 2 sudu besar taman Angelica akar dan satu sudu puncak thyme. Mengurangkan herba untuk kepingan kecil. Tanamkan 2 sudu teh campuran herba dengan segelas air mendidih dan biarkan berwarna untuk minuman untuk beberapa ketika. Anda perlu minum seluruh merebus dalam tempoh 12 hari. Minum sekurang-kurangnya 4 gelas merebus sehari. Selepas itu, prosedur yang boleh disambung semula selepas 5 hari dari gangguan. Jika semua kriteria dipenuhi, ketagihan alkohol dikurangkan pada mulanya, diikuti dengan kehilangan lengkap. Anda akan mendapat yang seimbang dan stabil. Di samping itu, tidak akan ada gangguan tidur.
Salah satu herba yang terbaik untuk mengatasi penyalahgunaan alkohol berkaitan dengan acorns kering. Acorns alu kering sehingga anda mendapat serbuk. Campurkan satu mata pisau serbuk Acorn dengan segelas air mendidih. Minum segelas merebus sekali sehari selepas makan.
Minum segelas segar kubis, Jelatang, dandelion, pigweed atau wanita jubah jus sekali sehari.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar